Velkommen til Manglerud AKS

sekker

Velkommen til Aktivitetsskolen Manglerud!

Det er en stor glede å kunne ønske dere velkommen til Mangleruds nye Aktivitetsskole.

Det er veldig moro å kunne flytte inn i nyoppussede lokaler.

Manglerud aktivitetsskole er i J – bygget. Aktivitetsskolen er merket med AKS.
Vi benytter oss av to innganger: J2 og J3.
Aks-resepsjonen ligger i J3.

Fra 21. august skal elevene som går på AKS, krysse seg inn og ut i vår nye AKS-resepsjon
Denne ligger rett innenfor døren gjennom inngang J3.
Resepsjonen er alltid betjent av en ansatt. Du må krysse inn og ut barnet ditt i resepsjonen.

Manglerud aktivitetsskole har åpent mandag til fredag 07.30-17.00
Aktivitetsskolen har stengt hele juli uansett hvor i uken første og siste dag er plassert, samt jul- og nyttårsaften, samt offentlige helligdager.

Morgenåpning

Dere kan benytte dere av plassen fra klokken 07.30 om morgenen frem til skolen starter. Barna kan spise medbrakt frokost dersom de ønsker det.

Basene

Det er ikke lenger separate baser som det var i de gamle lokalene. Nå har vi en felles base. Vi har fremdeles baseledere:

1. trinn:       Cate Olden           tlf. 48196554

2. trinn:  Priscilla A. Nilsen    tlf: 48246693

3. og 4. trinn:  Marie Wiker

tlf: 48238981

Barna på de ulike trinnene er knyttet til egen baseleder. Det er trygt for barna å ha en fast voksen og det er forhåpentligvis enkelt for dere foresatte å kunne forholde seg til en baseleder. Baselederne har ansvar for å utvikle aktivitetstilbudet og sørge for god kommunikasjon og samarbeid med lærerne tilknyttet trinnene de er baseledere for.

Vi har mange dyktige barneveiledere som følger opp barna og gjennomfører det praktiske arbeidet i hverdagen på AKS.

Garderober

Elevene på Aktivitetsskolen har nå en garderobeplass. Det er den plassen de har fått av læreren sin. Det er barnas, og foresattes ansvar å holde orden i garderoben. Sørg for at barnet ditt har en pose med skiftetøy. La det også være en tom pose til skittent tøy. Ungene skifter selv, så det kan være en god ide å øve på dette sammen med ungene og vise dem hvor de skal legge det som er skittent.
Vi hjelper selvsagt førsteklassingene å kle av og på, men vi anbefaler på det sterkeste å øve. Tenk også på hva slags tøy og sko dere velger til barna. Det bør være tøy og sko elevene klarer å få på seg selv.

DERE MÅ MERKE TØYET TIL BARNET.

Matservering

Vi serverer 4 måltider pr. uke fra tirsdag – fredag. Vi har et eget kjøkken der vi tilbereder maten. Vi har servering av varm mat 1 gang pr. uke. Av drikke serverer vi melk og vann.
Måltidet på Aktivitetsskolen skal være et lett måltid i påvente av et middagsmåltid hjemme.
Dersom ditt barn har allergier/intoleranser ber vi dere ta kontakt med baseleder.

Mandager har elevene med seg ekstra matpakke som de kan spise på Aktivitetsskolen.